Skip to main content

Neueste Nachrichten von der IAHD

IAHD-Kurse werden weltweit angeboten.
Die neuesten Nachrichten von unseren Ausbildern finden Sie hier.

Alle Artikel werden in der Originalsprache abgelegt.

IAHD in Egypte December 2021

Op Freitag, 17 Dezember 2021.

IAHD in Egypte December 2021
De IAHD in nu al meer als 20 jaar in Egypte vertegenwoordigd. Onze duikcenters begeleiden mensen met Beperking (met verschillende niveaus) bij hun duiken. Ze zorgen voor het plezier en belevenis in de onderwaterwereld van Egypte.

Bij ons bezoek in December hebben wij contact gehad met de CDWS (officiële duikorganisatie van Egypte) en verschillende mogelijkheden van een coöperatie voorgedragen. De CDWS was erg geïnteresseerd in de organisatie en ondersteuning die IAHD kan geven. Wij hopen, dat wij dit in het komend jaar met onze duikcenters in Dahab, Sharm el Sheikh, Hurghada, Safaga en Marsa Alam kunnen realiseren.

Gelijktijdig hebben wij de tijd gehad om duikcentrums te bezoeken. Tijdens ons verblijf zijn we op grootte interesse van de duikcenters gestuit. Wij verheugen ons op het komende uitdagende jaar met verschillende Acties i.cm. de CDWS en onze duikcenters in Egypte

Mit mehr als 25 Jahren Erfahrung im Sporttauchen sind Sie bei uns bei der richtigen Adresse für Ihre komplette Erfahrungen im Tauchsport.

Bei uns ist jeder in der Lage zu tauchen. Jung oder Alt, gesund oder mit einer körperlichen oder einen geistigen Behinderung. Jede ist herzlich willkommen.

© 1993 IAHD
Website Entwicklung und die Struktur Pflege: maindes
Data Content Pflege durch den IAHD