Skip to main content

Neueste Nachrichten von der IAHD

IAHD-Kurse werden weltweit angeboten.
Die neuesten Nachrichten von unseren Ausbildern finden Sie hier.

Alle Artikel werden in der Originalsprache abgelegt.

IAHD Op Duikvaker Beurs 2024 in Houten!

Op Samstag, 27 Januar 2024.

IAHD Op Duikvaker Beurs 2024 in Houten!

Op 3 en 4 februari 2024 zal de International Association for Handicapped Divers (IAHD) aanwezig zijn op de Duikvaker 2024 in Houten. De IAHD, een organisatie die zich inzet voor inclusieve duikervaringen voor mensen met een beperking, zal een opmerkelijke aanwezigheid hebben op het evenement dat duikliefhebbers jaarlijks bijeenbrengt.

IAHD is er om hun missie van duiken toegankelijk te maken voor iedereen te delen. De organisatie heeft een breed scala aan programma's ontwikkeld die duikers met een beperking in staat stellen de wonderen van de onderwaterwereld te verkennen en voor instructeurs die mensen met een beperking en hun assistenten willen opleiden.

Bezoekers van de Duikvaker kunnen uitkijken naar leuke sessies, waar IAHD-instructeurs en duikers met een beperking hun ervaringen zullen delen. Daarnaast worden er voorbeelden gegeven van speciale duikapparatuur die duikplezier voor mensen met verschillende fysieke uitdagingen mogelijk maken.

IAHD moedigt duikliefhebbers, instructeurs en duikscholen aan om de stand te bezoeken, vragen te stellen en zich te laten inspireren door het streven naar inclusiviteit in de duikgemeenschap. De organisatie hoopt op een positieve interactie en zet zich in voor het vergroten van het bewustzijn over de mogelijkheden voor mensen met een beperking om van de onderwaterwereld te genieten.

Mis deze kans niet om meer te leren over de baanbrekende inspanningen van IAHD en om deel uit te maken van een duikgemeenschap die diversiteit en toegankelijkheid omarmt.

Mit mehr als 25 Jahren Erfahrung im Sporttauchen sind Sie bei uns bei der richtigen Adresse für Ihre komplette Erfahrungen im Tauchsport.

Bei uns ist jeder in der Lage zu tauchen. Jung oder Alt, gesund oder mit einer körperlichen oder einen geistigen Behinderung. Jede ist herzlich willkommen.

© 1993 IAHD
Website Entwicklung und die Struktur Pflege: maindes
Data Content Pflege durch den IAHD